Veel
Gestelde Vragen

Hier vind u de meest gestelde vragen van klanten over de producten en diensten van Promokaart.nl. Staat u vraag er niet bij, neem dan contact met ons op via de contactgegevens op de website of de online chat.
Voor wie is Promokaart.nl?

Promokaart.nl produceert promokaarten in kleine oplages voor bedrijven of verenigingen met als doel om bijvoorbeeld door middel van cadeaukaarten, klantenkaarten of ID kaarten meer loyaliteit te genereren.

Kan ik de Promokaarten direct online bestellen?

U kunt de Promokaarten hier online bestellen. U heeft keuze uit gekleurde kaarten met een enkele kleur opdruk, full color, full color met op de achterzijde een enkele kleur opdruk of goud/zilver kaarten of opdruk. Tijdens het bestellen heeft u keuze uit de kleuren, enkel- of dubbelzijdige bedrukking en de aantallen.

Kan ik mijn eigen design aanleveren?

Wij bieden een gratis ontwerp service aan maar het is uiteraard ook mogelijk om uw eigen ontwerp aan te leveren. Tijdens het bestelproces krijgt u de mogelijkheid om de benodigde bestanden te uploaden. Na ontvangst van de bestanden sturen wij u een voorbeeld voor akkoord en na goedkeuring starten wij de productie.

Is het mogelijk om een barcode of pasfoto te bedrukken?

Het is ook mogelijk om barcodes op nummer te bedrukken op de Promokaarten zodat u deze weer kunt scannen met uw kassasysteem. Ook pasfoto’s bedrukken is mogelijk. Houdt u rekening met een meerprijs van € 0,20 per kaart voor deze service. Voor meer info en aanleverspecificaties kunt u altijd contact met ons opnemen.

Kan een kaart worden voorzien van een magneetstrip of RFID?

Het is zeker mogelijk om kaarten te voorzien van een magneetstrip of RFID om zo de kaart te personaliseren voor bijvoorbeeld het verlenen van toegang door een toegangspoort. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Wat is de levertijd?

Wij streven er naar om de Promokaarten zo snel mogelijk uit te leveren. Afhankelijk van het aantal houden wij 2 tot 5 werkdagen aan voor de productie en versturen wij daarna de kaarten op per post. Houdt  u rekening met 2 dagen voor de verzending.

https://i1.wp.com/www.promokaart.nl/wp-content/uploads/2018/05/congres-kaart.png?resize=750%2C864&ssl=1

Promokaart nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en aanbiedingen. Schrijf u in voor de Promokaart.nl nieuwsbrief.

  Contact Promokaart.nl

  Heeft u vragen over onze producten of diensten? neem dan vrijblijvend
  contact met ons op. Wij helpen u uiteraard graag!
  Bel ons
  030 30 30 077
  Email
  info@promokaart.nl
  Live chat
  Chat met ons
  via de live chat
  Postadres
  Postbus 182
  3990 DD Houten

  Copyright 2016 – 2018, Promokaart.nl is een product van Multilabels B.V. Houten. Algemene voorwaarden, Privacybeleid en Uw gegevens